woensdag 7 november 2012

Deze zondag: 41ste Vrouwendag Oostende: Hoogtijd!Vrouwen, mannen en kinderen: iedereen is van harte welkom op 11 november in het Casino Kursaal van Oostende (Monacoplein) vanaf 10.30u. Inkom: 7 euro (5 euro met korting), kinderen gratis. Gratis kinderopvang met animatie voor de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Kursaal Oostende is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station is het een tiental minuten wandelen. Een routebeschrijving is te vinden op www.vrouwendag.be of mail naar: vrouwendag@amazone.be. Op de website kun je jezelf opgeven als vrijwilliger. Ook vind je er het volledige programma en de visietekst.

In het kader van de Nationale Vrouwendag op 11/11 in het Kursaal Oostende worden ook enkele randactiviteiten georganiseerd: film, tentoonstelling, lezing,…

Op 9/11 om 20.00 uur is schrijfster en antropologe Marita De Sterck te gast in de bibliotheek Krisd Lambert, Wellingtonstraat 7, Oostende. In het kader van Vrouwendag geeft ze een lezing over Beest in bed en Stoute meisjes overal. Verwacht jullie niet aan het suikergoed van Disney, maar aan de rauwe energie van de oorspronkelijke volkssprookjes. De toegang is gratis, reserveer een plekje via 059 29 51 51 of bibliotheek@oostende.be

Op de vooravond van Nationale Vrouwendag – zaterdag 10 november – wordt een film van de Libanese vrouwelijke regisseur Nadine Labaki vertoond.

De Nationale Vrouwendag is een organisatie van het VOK (Vrouwen Overleg Komitee) i.s.m. Gelijke Kansen in Vlaanderen, de stad Oostende en de provincie West-Vlaanderen. De eerste aflevering van 'Who's Afraid of the F-Word' maakt deel uit van de Nationale Vrouwendag en is een organisatie van VOK en deBuren i.s.m. Gelijke Kansen in Vlaanderen . 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten